keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Hääsuunnittelun tilannepäivitys: Kengät ja laukku löytyivät!

Heipparallaa kaikille!

Pahoittelut piiiiiiiitkästä blogihiljaisuudesta. Oli hieman rankka syksy moneltakin osalta ja sitä myötä hommia piti hieman priorisoida. Blogi jäikin suosiolla taka-alalle hetkeksi. Mutta onneksi tässä on vielä melkein puoli vuotta aikaa häihin ja suunnitteluista paljon kirjoitettavaa. Tässä pieni tilannepäivitys hääsuunnitteluiden osalta:

Jo hoidossa:

Kirkko
Juhlapaikka ja ruoat
(Sulhanen :D)
Häämekko
Häälaukku
Hääkengät (ehkä)
Kaasot ja kaasojen mekot
Teemavärit
Kuvaajat
Kampaaja

Vielä hoitamatta:

Lopullinen vieraslista
Bändi/Musiikki (+ häävalssi)
Koristelut
Save The Date -kutsut (joulun jälkeen)
Viralliset kutsut (maaliskuun loppupuoli)
Lahjalista
Ohjelma
Kukat
Papin valinta ja paperiasiat
Juhlajuomat (Tallinnasta)
Kuljetukset
Hääauto
Sulhasen asu
Hääparin majoitus

Sulhanen on "ominut" itselleen häämatkan järjestämisen sekä sormusten hankinnan, joten niitä en nyt lisännyt listaan. Aion kuitenkin alitajuisesti syöttää sulholle koko ajan häämatkatoiveita ja jättää pöydille lojumaan hotelliesitteitä "vahingossa" :D Rakastan nimittäin nimenomaan matkojen suunnittelemista, joten oli kyllä kova paikka luopua tämän reissun järjestelyvastuusta. Oli kuitenkin pakko, jotta sulho suostui ylipäänsä näihin megahäihin ;)

Ihan hirveesti olisi nyt asiaa, mutta en tähän samaan tekstiin kaikkea änkeä. Sen verran haluan kuitenkin kertoa, että sain hankittua häälaukun ja ehkä myös hääkengät. Laukku oli heräteostos Stockmannin Ale-myynnistä viime kuussa:Tilasin muutamat hääkengät testiin nettikauppa Brandokselta viime viikolla, kun bongasin sieltä löytyvän koon 35 morsiuskenkiä. Parit Menbur-merkkiset korkkarit tulikin parissa päivässä lähipostiin ja onneksi ne, joista pidin enemmän sopivat aika täydellisesti jalkaan. Tosin nyt kun kokeilin niitä uudestaan sukkahousujen kanssa, niin tuntuu hieman ärsyttävästi liukuvan jalka tuonne kärkeen, jolloin kengät myös tuntuvat löysiltä. Ärh! No, täytyy katsoa, jos löytyisi joku liukuestesysteemi, ettei morsmaikku lennä kaaressa alttarille. Joka tapauksessa, voin suositella lämpimästi Brandosta hääkenkien shoppailuun. Tilaus tuli tosiaan perille muutamassa päivässä ja heillä on myös ilmainen ja pitkä palautusoikeus. Voi rauhassa testailla useita eri kenkiä ja palauttaa sitten ne, mitkä eivät sopineet. Toki siinä kestää hetki, että rahat palautuvat takaisin tilille/luottokortille.

Tässä ne kenkulit <3Tämä kengissä ja laukussa näkyvä teema tulee näkymään myös itse häissä. Hieman bling blingiä, helmiä ja vintage-henkeä :) Mitäs tykkäätte?2 kommenttia:

  1. Tsemppiä häävalmisteluihin!

    Käy poikkeamassa blogissani, siellä on arvontaa ja alekoodia hääkauppaan :) summer-suvi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihanat kengät! Itse tilasin myös juuri kahden Menburin hääkengät, toiset lähtee varmasti takaisin ja toisia jäin nyt vielä miettimään...Saattavat olla nimittäin puvun kanssa hiukkasen liian korkeat, vaikka korkoa vain 8,5 cm! Blä! Ne tuntuivat vaan niiiiin hyvältä jalassa! Parhaat pitkään aikaan kokeilemani korkkarit!

    VastaaPoista