lauantai 14. syyskuuta 2013

Kaksi julkkista ja yhdet häät - mitä mieltä ohjelmasta?

Kuva: Nelonenmedia

Työkiireet ovat pakottaneet muutaman viikon blogitaukoon, mutta häähömppäily ei suinkaan ole unohtunut. Tässä välissä hääsuunnitelmat ovat edistyneet sen verran, että varasin meille kuvaajan - tai oikeastaan kaksi :D Tälle morsmaikulle ei nääs yksi riitä. Mutta kuvaajasta lisää seuraavassa blogitekstissä...

Aihe, josta aion tällä kertaa avautua on Livin uusi kotimainen realitysarja Kaksi julkkista ja yhdet häät. Meikäläisellä oli todella kovat odotukset ohjelmaa kohtaan, sillä onhan töllössä nähty monia legendaarisia kotimaisia hääohjelmia, kuten Satuhäät ja Neljät häät. Ja tarkoitan nyt siis nimenomaan näiden ohjelmien viihdearvoa! Kutsun sitä myös nimellä myötähäpeäviihde, sillä ohjelmathan perustuivat hyvin pitkälti muille nauramiseen ;) MUTTA näissä ohjelmissa oli myös jotain itua siinä mielessä, että televisioruutuun liimautunut morsio pystyi nappaamaan jaksoista oikeasti hyviä vinkkejä. Ohjelmissa esiteltiin hääjuhlapaikkoja ja näytettiin hääsuunnittelua.

Ja siitä päästäänkin nyt sitten tähän uutuusohjelmaan Kaksi julkkista ja yhdet häät. Siis mitä hittoa?! Mainosten perusteella odotin, että ohjelmassa näytettäisiin, miten julkkikset suunnittelevat tavispariskunnan häät alusta loppuun, juhlapaikan valinnasta polttareihin ja koristeluihin. Ohjelman ensimmäinen jakso oli käytännössä pelkkää Viivi Pumpasen kikatusta Mikael Jugnerin liimautuessa himokkaan katseen kera epäilyttävän lähelle nuorta missiä. Missä oli se kaikki hääsuunnittelu? Ensin julkkikset menivät hääparin kotiin sähläämään ja vitsailemaan vaatekomeron sisällöllä. Sitten mentiin pellolle toteamaan, että täällä ei muuten sitten järjestetä pariskunnan häitä. Loppujen lopuksi päädyttiin järjestämään hääjuhlat veneessä. Samaan aikaan hääpari vieraili unelmiensa hääpaikalla, eikä ohjelmassa edes kerrottu, mistä paikasta oli kyse. Tavallaan se tieto voisi hyödyttää jota kuta katsojaa, joka haaveilee sen tyyppisestä hääpaikasta. Välillä istuttiin Viivin ja Mikaelin kanssa taksissa, missä Viivi joi näkyvästi ohjelman sponsorin juomaa. Sitten mentiinkin jo kampaajalle laittamaan morsiamen tukkaa. Loppujen lopuksi häitä ei vietettykään veneessä, vaan siellä suoritettiin ainoastaan vihkiminen. Hääjuhlapaikka olikin yhtäkkiä joku aivan muu. Polttareista ei tietoakaan. Että kiitos tästä. Minä en ainakaan morsiamen roolissa hyötynyt ohjelmasta mitenkään, eikä se tarjonnut edes kunnon nauruja.

Ehkä annan ohjelmalle vielä toisen mahdollisuuden, mutta tämän ekan jakson perusteella en kyllä menisi suosittelemaan. Ensi jaksossa onkin sitten Teuvo Loman poikaystävineen hääräämässä. En muuten kyllä tykännyt Kuninkaalliset häät -ohjelmastakaan, koska se jos mikä oli superteennäinen ja epäviihdyttävä.

Mitä mieltä te olitte Kaksi julkkista ja yhdet häät -ohjelmasta ensimmäisen jakson perusteella?

5 kommenttia:

 1. Allekirjoitan kyllä kaiken mitä kirjoitit. Kaameeta kuraa!

  VastaaPoista
 2. Kamalaa kuraa eka ja toinen jakso. Huuto itkin parin puolesta.

  VastaaPoista
 3. Heips! Blogissani on sinulle haaste, käyhän kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 4. Katsoin eilen tuon Teuvon ja Nikon jakson. Ohjelman idea on periaatteessa hauska, mutta en käsitä miksi suunnittelijapari pyrkii tekemään juhlista mauttomat ja nolaamaan hääparin? Voisihan jotain hauskaa ja erilaista keksiä myös hyvällä maulla?! No toisaalta eilinen pari ei tuntunut ainakaan kovin harmissaan olevan häistään. Mutta enpä taida vaivautua katsomaan uudelleen...

  VastaaPoista
 5. Yes, I am totally agree with you, I am a great fan of your website, you write very informative articles.
  Keep writing such amazing post,

  Thanks for sharing.


  Body massage centre in jaipur


  Regards

  Sameer

  VastaaPoista