maanantai 22. heinäkuuta 2013

Mistä pienet hääkengät kokoa 35?

Tälle morsiamelle kelpaisi vaikka nämä Alexander McQueenin suunnittelemat korkkarit, joita Kate Middleton eli ruhtinatar Catherine piti häissään.


Morsmaikulla on ongelma. Puku on hankittu, mutta sitten pitäisi vielä löytää ne kengät. Kiire ei toki ole, koska häitä tanssitaan vasta ensi toukokuussa. Mutta metsästys täytyy kuitenkin aloittaa hyvissä ajoin, sillä aivan tavallisesta kenkäkaupasta ei välttämättä korkkareita näihin koipiin löydy.

Tiedätkö sinä, mistä löytyisi pieniä, laadukkaita ja näyttäviä hääkenkiä koossa 35? Kommentoi alle! Saa ehdottaa sekä nettikauppoja että putiikkeja, joihin pääsee sovittelemaan. Suuntaan syyskuussa lomailemaan Barcelonaan, joten jos tiedät sieltä jonkun ihanan kaupan, niin vinkkaa toki siitäkin!

P.S. Ei mene aina nappiin huippusuunnittelijallakaan. Näitä Alexander McQueenin kenkiä en laittaisi ikinä jalkaani :D
1 kommentti:

  1. Moikka, mulla on kengän koko 36, toki siitä usein koot alkavat mutta tunnen tuskasi:) netistä en usein tilaile, mutta Portugalilssa ja siispä varmasti myös espanjassa on varmasti kenkäkauppoja jossa on useita hyllyjä koolle 35. Näin olen ainakin portugalissa nähnyt, toivottavasti barcelonasta natsaa,

    VastaaPoista