perjantai 23. elokuuta 2013

Antakaa mun olla häähömppä!

Jos jotain olen tässä nyt hääsuunnittelun alkumetreillä oppinut, niin ainakin sen, että olen hivenen häähullu. Mutta siis sellaisella positiivisella tavalla. Bridezilla-mittari ei siis näytä ainakaan  vielä punaista :D

Mutta kuulkaas kun RAKASTAN tätä kaikkea häähömppää. Voisin katsoa telkkarista tuntitolkulla häärealityohjelmia: Häät sulhasen tapaan, Häähullut, Neljät häät, Satuhäät, Hulluna häämekkoihin...kaikki menee! Suosikkina tällä hetkellä ehkä brittiversio sarjasta Häät sulhasen tapaan. Tätäkin kirjoittaessa katson sivusilmällä superhyvää jaksoa, jossa ukko päätti toteuttaa omat unelmansa ja järjestää häät Vegasissa - vastoin morsiamen toiveita. Uuuh, tää on niin hyvä!

Ja sitten kaikki se suunnittelu. Listojen tekeminen, värien miettiminen, kukkien valinta, näpertely, pipertely, höpertely. TYKKÄÄN! Ihanaa ajatella, että saan suunnitella häitäni vielä monta kuukautta. Olen luonteeltani todellinen tuuliviiri, joten teemavärit ehtii vaihtua vielä moneen kertaan, mutta ei haittaa. Kiva päästä puuhailemaan pieniä yksityiskohtia. Onhan se toki vähän naurettavaa, että yhden päivän eteen näkee näin paljon vaivaa - ja ennen kaikkea tuhlaa näin paljon rahaa! Mutta kun mä haluun. Haluan sen yhden prinsessapäivän. Haluan järjestää isot juhlat ystäville. Haluan polttarit. Haluan stressata hääpuvun mahtumisesta. Haluan hankkia kaikkea kivaa pientä kimaltelevaa somistetta. Haluan olla häähömppä!

Nyt olen siis ainakin satavarma siitä, että loppujen lopuksi ravintolahäät valmiine koristeluineen ei olisi ollut meikäläisen juttu. Tämä suunnittelua ja näpertelyä rakastava morsian haluaa askarrella koristeet itse sormet verillä. Kaasoni pääsevätkin näillä näkymin aika helpolla, koska en halua luovuttaa kivoja askarteluhommia pois :D

Yhtä asiaa kuitenkin pelkään: Kun melkein 9 kuukautta suunnittelee häitä ja kuvittelee kaiken olevan täydellistä, niin voiko itse hääpäivä olla sitten jopa pieni pettymys? Jos päivältä odottaa todella paljon ja sen suunnitteluun on antanut kaiken energiansa, niin voiko päivä tosiaan vielä ylittää odotukset?
Kertokaa kokemuksianne jo naimisiinmenneet ja ajatuksia tulevat morsiamet.

5 kommenttia:

 1. Ihana ku joku ajattelee ihan samoin! Voi vitsi oliki kiva että eksyin tänne lueskelemaan, taidan tulla useamminkin :)
  Luulen että se on omasta asenteesta kiinni miltä se hääpäivä sitte lopulta tuntuu. Että millasia odotuksia asettaa sille yhdelle päivälle...
  Mä ainakin pyrin ajattelemaan että tää vuoden mittanen projekti (josta nautin ihan täysillä) maksaa sen ja sen verran, ja tää vaan huipentuu siihen hääpäivään. Ja meneehän se aika johonkin jokatapauksessa, niin miksei sitä käyttäs johonkin tosi kivaan, eli vaikka siihen häähömppään! Lopputulos toivottavasti on kuitenkin että pääsee naimisiin, se on kai pääasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, onneksi meitä häähömppiä löytyy enemmänkin! Tuo onkin hyvä asenne, että keskittyy nauttimaan koko projektiin ihan täysillä ja hääpäivä on sitten se huipentuma. Minä ainakin nautin todella paljon jo pelkästä suunnittelusta! Ja niin, pitäisi varmaan pitää mielessä, että se naimisiinmeno on se pääasia, eikä minun mekkoni tai pöytäsomisteiden väri ;)

   Poista
 2. Häät sulhasen tapaan on ihan paras! Minä oon jo kauan ennen kihlaustakin ollut ihan hulluna hääohjelmiin. Nyt ehdottomasti kaikista yllämainituista suosikkina on brittien häät sulhasen tapaan. Oottelen myös häähullujen uusia jaksoja silmäkovana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ihanaa, että löytyy samanlaisia häähömppiä! Brittien häät sulhasen tapaan on kyllä ehkä mun suosikkini.
   Tämä Livin uusi kotimainen sarja Kaksi julkkista ja yhdet häät ei sen sijaan vakuuttanut ollenkaan.

   Poista
 3. Yes, I am totally agree with you, I am a great fan of your website, you write very informative articles.
  Keep writing such amazing post,

  Thanks for sharing.


  LED TV Repair in Jaipur
  LED Tv Service Centre in Jaipur


  Regards

  Sameer

  VastaaPoista